kifogyott.hu

 

Gyártók

Hírlevél

Szállítás és visszavásárlás

Szállítás

Személyes átvétel műhelyünkben

1143 Budapest, Ilka u. 9.

Amint a megrendelt termék átvehető, azonnal értesítjük róla a megadott e-mail címen!

Személyes átvételre csak előre egyeztett időpontban kerülhet sor.

Kiszállítás

Szállítást megelőzően e-mailban vagy telefonon értesítést küldünk, egyeztetünk! 

Szállítás költsége

Budapestre: 600Ft
Pest megyébe: 1200 Ft
Egyéb területre utánvétellel: 2000Ft

 

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futár szállítólevele. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni.

Ezúton felhívjuk szíves figyelmét, hogy a  Vevő viseli elállás esetén az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásával.


FőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)