kifogyott.hu

 

Gyártók

Hírlevél

Jótállás és garancia

Általános feltételek

Minden vásárláskor ÁFÁ-s számlát adunk!

A számlán szereplő árukra 12 hónap, telephelyünkön érvényesíthető garanciát vállalunk! Kivétel ahol eltérő jelölést talál, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék. Ezekre a termékekre az ott megjelölt ideig és helyen, a gyártó vagy importőr vállal garanciát.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolatának) bemutatása.

Természetesen postán is visszaküldhető a termék "belföldi kísérő levél postacsomaghoz" (zöld) nyomtatvánnyal - bármelyik postán beszerezhető. Postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szerviz állásfoglalását, amennyiben a termék nem hibás.

 Az utánvéttel, vagy portóval feladott csomagot nem fogadjuk el!

Garanciális hiba esetén az oda-vissza szállítás költsége a vásárlót terheli.

Nyomtatókellékekre vonatkozó garancia

A nyomtató kellékek nem tartoznak a jogszabály szerint jótállási kötelezettség alá!

Ennek ellenére cégünk jótállást vállal a nyomtató kellékekre is az alábbiak figyelembevételével:

- A tonerek, tintapatronok esetében hibás működésnél, szükség van egy "tesztoldal"-ra amit a hibás patronnal nyomtattak! A terméket a próbanyomattal együtt üzletünkben - bevizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük. A bevizsgálás átlagos időtartama 8-15 nap, de maximum 30 nap.

- Nem cserélhető az a nyomtatókellék mely töltöttségi szintje 75%-nál alacsonyabb (25%-nál többet nyomtattak vele), ezt minden esetben súly alapján is vizsgáljuk.

 Nem minősül garanciális problémának:

- Az utángyártott, töltött tonerek, kazetták, tintapatronok esetében előfordul, hogy nem helyesen jelzi a kellékanyag telítettségét a nyomtató, de ettől függetlenül a nyomtatás működik.

- Kompatibilitások, kapacitások jelölése mindenkor a gyártó cég által közzétett adatok alapján vannak megadva. Ezek tájékoztató jellegűek, pontosságáért és az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk!


FőoldalFőoldal

Kosár  

(üres)